Cannelloni

RECEPT: (4 pers)
 
Vatten
Salt
8 lasagneplattor
 
1. Koka upp vatten och salt. Lägg i lasagneplattor korsvis, koka 8-10 min. Skölj med kallt vatten, placera på smörpapper.
 
Fyllning:
250g maletkött
1 finhackad lök
2 dl svamp
1 msk olja
 
2. Brynes lätt
 
Tillsätt:
100g smältost
70g tomatpuré 
2 krossade vitlöksklyftor
 
3. Blanda om tills osten smällts
 
Tillsätt:
1 tsk oregano
1 tsk grönpeppar
1 tsk salt
 
4. Lägg fyllningen på halva lasagneplattan, rulla ihop, lägg i smord ugnsplåt.
 
Ovanpå:
1 brk smetana
1 dl grädde
1 ½ dl riven ost
1 tsk salt
1 tsk grönpeppar
 
5. Blanda samman, häll över rullarna.
6. Gratinera i 225 grader ca. 20 min.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0