Cannelloni
RECEPT: (4 pers)
Vatten
Salt
8 lasagneplattor
1. Koka upp vatten och salt. Lägg i lasagneplattor korsvis, koka 8-10 min. Skölj med kallt vatten, placera på smörpapper.
Fyllning:
250g maletkött
1 finhackad lök
2 dl svamp
1 msk olja
2. Brynes lätt
Tillsätt:
100g smältost
70g tomatpuré
2 krossade vitlöksklyftor
3. Blanda om tills osten smällts
Tillsätt:
1 tsk oregano
1 tsk grönpeppar
1 tsk salt
4. Lägg fyllningen på halva lasagneplattan, rulla ihop, lägg i smord ugnsplåt.
Ovanpå:
1 brk smetana
1 dl grädde
1 ½ dl riven ost
1 tsk salt
1 tsk grönpeppar
5. Blanda samman, häll över rullarna.
6. Gratinera i 225 grader ca. 20 min.

Kommentarer
Trackback